Friday, March 31, 2017

GIFT N' FAVOR : Pinanglah saya...

ni namanya door gift comey lote...
sweet sangat kan kalau dapat door gift cengini...


apa kata kalau guest belah lelaki kita bagi pillow box dengan ribbon dan button (ala-ala bow tie gitu)
kalau guest pompuan, kita buat gaya macam ni...


peneman peribadi - KEK BUAH.
bukan saja tahan lama..tapi exclusive gitu...
boleh je kalau awak nak letak cookies ke wajik ke dodol ke..
yang penting awak suka...

kalau awak dah suka, jom masuk "meminang" saya...
ni "hantaran" saya : 

1500 unit ke atas : RM3.00/unit
800-1500 unit : RM3.50/unit
500-800 unit : RM3.80/unit
100-500 unit : RM4.00

kalau setuju dengan harga "hantaran" saya, jangan lupa whatsapp owner saya : 

019 622 9258
019 622 9258
019 622 9258



Tuesday, March 14, 2017

GIFT N' FAVOR - STEAM IT!



Assalam

lama akak menyepi...tup tup muncul dok menyetim pulak
hahaha...
ni ha..akak nak share barang baguih..


barang Tupperware
dulu2..mak-mak je suka tupperware ni..
tapi la ni bukan takat mak-mak je suka...
anak mak pun jatuh cinta aihhh..

OK...once upon a time, 3 tier steam Tupperware ni ada dua layer je
harga untuk 2 layer di lazada sekarang ni RM69.90



La ni depa mai dengan kaler mengancam 3 layer terus



Harga retail:RM88

+Rm10 untuk postage

+



FREE 4 biji cupcake silicon
(worth RM9.90)


Offer ni terhad  sampai 31.3.17.

 Semperna hari ISNIN yang super ENERGETIC ni..akak nak tambah lagi OFFER melampau

IF u oll beli 2 unit, akak discount lagi super cool...

2 unit untuk RM160 saja...

bestkan offer akak ni...




auntie2/kakak2/adik2 moh cepat whatsapp akak untuk dapatkan steamer ni tau...



0196229258

0196229258

0196229258

sebelum berpisah jom layan abam ni punya bideo cara-cara nak guna steam ni

video





Untuk panduan:

https://www.youtube.com/watch?v=ijxsRdQ9lSQ



Credit:Google/youtube

Thursday, August 25, 2016

Gift N' Favor : One plus One

Set One plus One
Blouse Scallop + floral skirt
Material : Crepe Moss
 
Measurement :
Blouse - LENGTH: 77CM
 BUST: 106CM
 SHOULDER: 42CM
 SLEEVE: 60CM
 ARM HOLE: 55CM
 PANJANG ZIP: 20CM
 SIZE: FREE SIZE , ANGGARAN MUAT SAMPAI XL
 MATERIAL: MOSS CREPE
 * ADA ZIP DI DEPAN
 * HUJUNG LENGAN SCALLOP
 
Skirt - LENGTH: 105CM
 WAIST: 73CM - 88CM (STRETCHABLE)
 HIP: 100CM
 SIZE: FREE SIZE
 MATERIAL: MOSS CREPE
 *PINGGANG BERGETAH
 
 






RM69/set
FREE DELIVERY
whatsapp 0196229258