Saturday, August 12, 2017

Aidiladha : Promosi Biskut Butter Cornflakes

Cornflakes Butter Cookies


Biskut cornflakes cookies mengganas lagi.
Main ingredient pure butter Dan Kellogg's conflakes (akak Tak guna conflakes timbang ya..) 
Sebalang ada lebih kurang 60 biji. 

Selagi boleh muat, akak kasi penuh dan padat satu balang.
no kedekut-kedekut


Harga sebalang RM18
3 balang RM50

Kalau berminat dengan biskut akak, WhatsApp akak





Friday, March 31, 2017

GIFT N' FAVOR : Pinanglah saya...

ni namanya door gift comey lote...
sweet sangat kan kalau dapat door gift cengini...


apa kata kalau guest belah lelaki kita bagi pillow box dengan ribbon dan button (ala-ala bow tie gitu)
kalau guest pompuan, kita buat gaya macam ni...


peneman peribadi - KEK BUAH.
bukan saja tahan lama..tapi exclusive gitu...
boleh je kalau awak nak letak cookies ke wajik ke dodol ke..
yang penting awak suka...

kalau awak dah suka, jom masuk "meminang" saya...
ni "hantaran" saya : 

1500 unit ke atas : RM3.00/unit
800-1500 unit : RM3.50/unit
500-800 unit : RM3.80/unit
100-500 unit : RM4.00

kalau setuju dengan harga "hantaran" saya, jangan lupa whatsapp owner saya : 

019 622 9258
019 622 9258
019 622 9258



Tuesday, March 14, 2017

GIFT N' FAVOR - STEAM IT!



Assalam

lama akak menyepi...tup tup muncul dok menyetim pulak
hahaha...
ni ha..akak nak share barang baguih..


barang Tupperware
dulu2..mak-mak je suka tupperware ni..
tapi la ni bukan takat mak-mak je suka...
anak mak pun jatuh cinta aihhh..

OK...once upon a time, 3 tier steam Tupperware ni ada dua layer je
harga untuk 2 layer di lazada sekarang ni RM69.90



La ni depa mai dengan kaler mengancam 3 layer terus



Harga retail:RM88

+Rm10 untuk postage

+



FREE 4 biji cupcake silicon
(worth RM9.90)


Offer ni terhad  sampai 31.3.17.

 Semperna hari ISNIN yang super ENERGETIC ni..akak nak tambah lagi OFFER melampau

IF u oll beli 2 unit, akak discount lagi super cool...

2 unit untuk RM160 saja...

bestkan offer akak ni...




auntie2/kakak2/adik2 moh cepat whatsapp akak untuk dapatkan steamer ni tau...



0196229258

0196229258

0196229258

sebelum berpisah jom layan abam ni punya bideo cara-cara nak guna steam ni

video





Untuk panduan:

https://www.youtube.com/watch?v=ijxsRdQ9lSQ



Credit:Google/youtube